v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
Značka: Anicoll
Svíticí obojek značky Anicoll


- Vizuální stav: dobrý

- Kompletní: ano

- Funkční: ano

- Detailní stav: nepoškozené, mírné známky použití



Materiál: silikonové Délkově nastavitelný 3 režimy, 12 světel Vodotěsné Tři nastavitelné blikání: rychlé blikání, pomalé blikání a konstantní světlo Super světlý, viditelný do cca 500 m Až cca 5 hodin při blikání/cca 2 hodiny při nepřetržitém světle Plná doba nabíjení: cca 45 minut až 1 hodinu Lze nabíjet mobilním telefonem/smartphonem/tabletem a počítačem (USB)

Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku.

Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.

Cena: 176 ,-Kč

Číslo inzerátu:  1068445
Vloženo:  14. 11. 2020
Změněno:  15. 11. 2020
Druh:  nabídka
Kraj:  Královéhradecký
Okres:  Hradec Králové
Přidat do výběru >>
Jméno a příjmení:  OdKarla.cz 04678915
Ulice:  Bratří Štefanů 1169/71a
Město:  Hradec Králové
Kraj:  Královéhradecký
Okres:  Hradec Králové
Telefon:  494 900 127
Www:  Svíticí obojek Anicoll
Další inzeráty od inzerenta >>

Svíticí obojek Anicoll - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Štěňata německého ovčáka k adopci
Prodám kvalitní štěňata německého ovčáka. Tato štěňata jsou velká štěňata s rovnými hřbety a černou pálením. Byli vyšlechtěni pro zdraví a temperament. Jsou velmi společenské, přátelské, zvídavé a dobře socializované. Tato štěňata byla odchována na naší pracovní farmě na venkově
Psí oblečky 2 000,-
Štěně pomeranianského trpasličího š
Dobrý den, máme velmi energického a přítulného plyšového medvídka krémové barvy, který hledá nový domov. Vyrůstala s rodiči v naší domácnosti. Je čipovaná, očkovaná, odčervená a několikrát vyšetřena veterinářem. Jste srdečně zváni k nám a také k rodičům těch nejmenších. Pokud máte vážný zájem, těšíme se na váš mail. Napište nám pro více informací. ( chriseldamar@gmail.com )
Psí oblečky dohodou
Dvě štěňata Labradorů k Vánocům
Nabízím dvě štěňátka labradora. Jsou skvělým dárkem pro každého, kdo má rád pejsky a skvěle se hodí i k dětem. Moc bych jim přála, aby našli skvělý domov, aby mohli být s lidmi, kteří je mají rádi a dobře se o ně postarají. Jsou registrovány AKC a jsou aktuální u všech záběrů.
Psí oblečky 9 800,-
Dvě štěňata Labradorů k Vánocům
Nabízím dvě štěňátka labradora. Jsou skvělým dárkem pro každého, kdo má rád pejsky a skvěle se hodí i k dětem. Moc bych jim přála, aby našli skvělý domov, aby mohli být s lidmi, kteří je mají rádi a dobře se o ně postarají. Jsou registrovány AKC a jsou aktuální u všech záběrů.
Psí oblečky 9 800,-
Rychlá a spolehlivá nabídka nebanko
Personal financial loan with insurance. We are a private provider that offers you favorable financial loans from CZK 10,000 to CZK 50,000,000 with a low interest rate. This offer applies to citizens of the entire Czech Republic, Clear and understandable contract, clear conditions of availability. Do not hesitate to contact us, Email: lukaskocanda1@gmail.com
Psí oblečky 10 000,-
Čajový šálek Yorkie s k adopci
Vzácná štěňata Yorkie s šálkem čaje zdarma. Je jim 9 týdnů, jsou velmi hraví, společenští a nesmírně roztomilí!!! Jsou registrovaní v KC a jsou aktuální ohledně všech vakcín a odčervení. Přijdou se zdravotní zárukou. Oba rodiče jsou na místě. Otec je šálek Yorkie 3 1/2 libry. Matka váží 4 kila. Štěňata plně vyrostla a podle růstové tabulky se budou pohybovat kolem 4 až 5 liber.
Psí oblečky 2 000,-
FINANČNÍ POMOC VŠEM OBČANŮM ČESKÉ R
Dobrý den, potřebujete půjčku na auta, splatit dluh, investovat, začít podnikat nebo platit, zde u nás získáte půjčku od 20 000 Kč do 10 000 000 Kč za velmi normální sazbu, pokud potřebujete půjčku, kontaktujte nám na email: redmilaguadencia@seznam.cz
Psí oblečky 6 000 000,-
Štěňata dobrmana s PP
Štěňata dobrmana k adopci do jejich nového věčného domova. z tohoto štěňátka zbývají 3 pejsci 4 fenky. potřebujeme pro ně nové pečující domovy. v případě zájmu nám napište pro více.
Psí oblečky 4 000,-


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: