v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
Nádherná štěňátka labradora
Nádherná štěňátka labradora



Naše miminka jsou široká pro nádherný nový domov.

Štěňátka vyrůstají v našem domě s dětmi a dalšími psy. Budete dobře socializovaní a připraveni na život rodinného psa.
Je vám už 8 týdnů a jste připraveni se odstěhovat.

Když je odevzdáte, znáte všechny každodenní zvuky, děti, konkrétní druhy.

Je to vrh milence, takže neexistuje žádný rodokmen. Vychováváme však naše štěňata podle našeho nejlepšího vědomí a svědomí.
Před odevzdáním jsou malí samozřejmě samozřejmě několikrát odčervení, očkovaní, čipovaní, bez HD / ED


Pokud máte vážný zájem, těšíme se na vaši odpověď.

Cena: 450 ,-Kč

Číslo inzerátu:  1110811
Vloženo:  08. 10. 2021
Změněno:  08. 10. 2021
Druh:  nabídka
Kraj:  Olomoucký
Okres:  Jeseník
Přidat do výběru >>
Firma:  frde
Město:  Bělá pod Pradědem
Kraj:  Olomoucký
Okres:  Jeseník
Telefon:  neuveden
Další inzeráty od inzerenta >>

Nádherná štěňátka labradora - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Štěňata německého ovčáka k adopci
Prodám kvalitní štěňata německého ovčáka. Tato štěňata jsou velká štěňata s rovnými hřbety a černou pálením. Byli vyšlechtěni pro zdraví a temperament. Jsou velmi společenské, přátelské, zvídavé a dobře socializované. Tato štěňata byla odchována na naší pracovní farmě na venkově
Psí oblečky 2 000,-
Štěně pomeranianského trpasličího š
Dobrý den, máme velmi energického a přítulného plyšového medvídka krémové barvy, který hledá nový domov. Vyrůstala s rodiči v naší domácnosti. Je čipovaná, očkovaná, odčervená a několikrát vyšetřena veterinářem. Jste srdečně zváni k nám a také k rodičům těch nejmenších. Pokud máte vážný zájem, těšíme se na váš mail. Napište nám pro více informací. ( chriseldamar@gmail.com )
Psí oblečky dohodou
Dvě štěňata Labradorů k Vánocům
Nabízím dvě štěňátka labradora. Jsou skvělým dárkem pro každého, kdo má rád pejsky a skvěle se hodí i k dětem. Moc bych jim přála, aby našli skvělý domov, aby mohli být s lidmi, kteří je mají rádi a dobře se o ně postarají. Jsou registrovány AKC a jsou aktuální u všech záběrů.
Psí oblečky 9 800,-
Dvě štěňata Labradorů k Vánocům
Nabízím dvě štěňátka labradora. Jsou skvělým dárkem pro každého, kdo má rád pejsky a skvěle se hodí i k dětem. Moc bych jim přála, aby našli skvělý domov, aby mohli být s lidmi, kteří je mají rádi a dobře se o ně postarají. Jsou registrovány AKC a jsou aktuální u všech záběrů.
Psí oblečky 9 800,-
Rychlá a spolehlivá nabídka nebanko
Personal financial loan with insurance. We are a private provider that offers you favorable financial loans from CZK 10,000 to CZK 50,000,000 with a low interest rate. This offer applies to citizens of the entire Czech Republic, Clear and understandable contract, clear conditions of availability. Do not hesitate to contact us, Email: lukaskocanda1@gmail.com
Psí oblečky 10 000,-
Čajový šálek Yorkie s k adopci
Vzácná štěňata Yorkie s šálkem čaje zdarma. Je jim 9 týdnů, jsou velmi hraví, společenští a nesmírně roztomilí!!! Jsou registrovaní v KC a jsou aktuální ohledně všech vakcín a odčervení. Přijdou se zdravotní zárukou. Oba rodiče jsou na místě. Otec je šálek Yorkie 3 1/2 libry. Matka váží 4 kila. Štěňata plně vyrostla a podle růstové tabulky se budou pohybovat kolem 4 až 5 liber.
Psí oblečky 2 000,-
FINANČNÍ POMOC VŠEM OBČANŮM ČESKÉ R
Dobrý den, potřebujete půjčku na auta, splatit dluh, investovat, začít podnikat nebo platit, zde u nás získáte půjčku od 20 000 Kč do 10 000 000 Kč za velmi normální sazbu, pokud potřebujete půjčku, kontaktujte nám na email: redmilaguadencia@seznam.cz
Psí oblečky 6 000 000,-
Štěňata dobrmana s PP
Štěňata dobrmana k adopci do jejich nového věčného domova. z tohoto štěňátka zbývají 3 pejsci 4 fenky. potřebujeme pro ně nové pečující domovy. v případě zájmu nám napište pro více.
Psí oblečky 4 000,-


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: