v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
Německý ovčák atraktivní celočerná a vlkošedá štěńata,velká,mohutná.Rodiče zkoušky z výcviku.Otec polic. pes.Vhodní na hlídání objektů a nemovitostí.Odběr ihned!!T:608983991.

Cena: dohodou

Číslo inzerátu:  274276
Vloženo:  02. 01. 2010
Změněno:  02. 01. 2010
Druh:  nabídka
Místo:  celá Česká republika
Přidat do výběru >>
Jméno a příjmení:  Karel Sedláček
Kraj:  Středočeský
Okres:  Mělník
Telefon:  608983991
Další inzeráty od inzerenta >>

Německý ovčák - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Brabantík s PP
Prodám fenku brabantíka s Průkazem původu, oba rodiče výstavně úspěšní, zuby 6/6, patelly 0/0, fenečka je prav. odčervována, je očkována a čipována s EU pasem. Matka : Jakkal Berry Černý onyx - výborná, res. CAC, otec : Legend Can Talk Corsairey Casch - klubový šampion ml., Český junior šampion, 3x Res.CAC,2x CAC ČR, Best of Opposite Sex, BOB, Klubový vítěz, Res. CACIB.
Psí inzerce dohodou
Štěňata Bordeauxske dogy
Chovatelská stanice Beskydské Vrchy Nabízíme štěňátka Bordeauxske dogy s PP vrh A po výstavních rodičích matka Queen Elizabeth z Habánského dvora a otec Marley Moonk z Baurydy Koran štěňátka jsou připravené na nový milující domov
Psí inzerce dohodou
Čivava s PP mini krátkosrstý
Čivava s PP mini krátkosrstý Prodám exteriérově perfektního krátkosrstého civava s PP miniaturní velikosti, bez vad. Kompaktní postava, výborná povaha. Předpoklad váhy v dospělosti maximálně do 1kg. Chovatelský servis a kupní smlouva samozřejmostí. Odběr možný ihned.
Psí inzerce dohodou
Pomeranian / špic štěňata
Ahoj všichni Naše barevný pomeranský vrh (3 štěňat) hledá nový domov ve věku 11 týdnů Malí jsou velmi bystří a dobře socializovaní a také obeznámení s dětmi, jinými psy a kočkami. Stěhujete se do svého nového domova s kupní smlouvou, evropským pasem, očkováním, čipem, vícenásobným odčervením a ZDRAVOTNÍM CERTIFIKÁTEM
Psí inzerce 6 000,-
Sibiřský husky štěňata na prodej Či
Sibiřský husky štěňata na prodej Čipovaná, očkovaná, a odčervená. 11 týdnů staré. Ihned k vyzvednutí. 6000 Kč
Psí inzerce dohodou
Prodám krásná štěňátka jorkšírského
Prodám čtyři rozkošná štěňátka jorkšírského teriéra (kluci a holčičky). Mají zdravotní prohlídku, první očkování a jsou čipovaní. Krásná zdravá a aktivní štěňátka. Vycvičený k čůrání na podložky pro štěně. V případě zájmu prosím pošlete zprávu. Děkuji
Psí inzerce dohodou
Kavalír king charles španěl s pp
Kavalír King Charles španěl. Štěňata jsou po dobrých rodičích. Vhodné pro chov a výstavy nebo jen pro potěšení. Štěňata jsou 3 měsíce stará, jsou očkována, pravidelně odčervena, mají čip a Petpase. 6.000 Kč.
Psí inzerce dohodou
Americká akita s pp
Americká akita - CHS Pearl River nabízí krásná štěňátka s PP, vhodná na chov a výstavy a nebo jako rodinní společníci po výstavně velmi úspěšných a povahově velice vyrovnaných a přátelských rodičích. Oba rodiče mají vyšetření kyčlí, loktů, ramenen a očí naprosto v pořádku. Štěňátka jsou odchovaná v rodinném prostředí s celodenní péčí. Jsou dobře socializovaná. Rodiče jsou velmi přátelští k dětem. Poradenský servis je samozřejmostí.
Psí inzerce 7 000,-
Maltézská štěňata na prodej.
Moje štěňata jsou vychovávána v mém domě s kočkami a jinými malými zvířaty. Vycvičila jsem je hygienicky a jsou velmi přátelští a socializovaní.
Psí inzerce dohodou


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: