v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
Štěňátka barva BH+TR, předpoklad výborné povahy a pevného zdraví, odchovaná v rodině s dětmi, očkovaná a odčervená, čipovaná. Kupní smlouva samozřejmostí.

Cena: dohodou

Číslo inzerátu:  665722
Vloženo:  17. 02. 2015
Změněno:  17. 02. 2015
Druh:  nabídka
Kraj:  Zlínský
Okres:  Zlín
Přidat do výběru >>
Jméno a příjmení:  Hana Brázdilová
Město:  Zlín
Kraj:  Zlínský
Okres:  Zlín
Telefon:  723542613
Další inzeráty od inzerenta >>

Obrázky k inzerátu Kavalír KCHŠ štěňata s PP

Kavalír KCHŠ štěňata s PP - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Brabantík s PP
Prodám fenku brabantíka s Průkazem původu, oba rodiče výstavně úspěšní, zuby 6/6, patelly 0/0, fenečka je prav. odčervována, je očkována a čipována s EU pasem. Matka : Jakkal Berry Černý onyx - výborná, res. CAC, otec : Legend Can Talk Corsairey Casch - klubový šampion ml., Český junior šampion, 3x Res.CAC,2x CAC ČR, Best of Opposite Sex, BOB, Klubový vítěz, Res. CACIB.
Psí inzerce dohodou
francouzský buldoček štěňata
Prodám štěňata francouzského buldočka v exotických barvách. V nabídce: Fenka, 3 měsíce, lila barva. (800 eur) Pejsek 3 měsíce starý, barva lila merle. (1000 eur) Fenka, 3 měsíce, sobolí barva. (400 eur) Štěňata z naší chovatelské stanice jsou odchována podle nejvyšších chovatelských standardů. Pokud se rozhodnete pořídit si štěně z naší chovatelské stanice, je vám k dispozici odborná veterinární a kynologická asistence, aby z vašeho štěněte vyrostl zdravý a kvalitní pes. Pro více informací nás můžete kontaktovat: +38163574413 +381637739795 Viber, WhatsApp E-mail: adrijanadada@yahoo.com
Psí inzerce dohodou
Americká akita
Chovatelská stanice hledá domovy pro štěňátka Americké akity s PP narozené 29.3.2024 Info o prodeji na tel nebo meil
Psí inzerce 123,-
Americký bully štěňata
Americká chovatelská stanice bully DMG BULLYS má na prodej štěňata prémiové kvality. Rodiče štěňat jsou špičkoví jedinci plemene, vynikající kyčle, fantastická povaha a vzhled, dovezeni z Ameriky, od nejlepších chovatelů světa. Štěňata budou prodávána očkovaná, odčervená, s průkazem původu ABKC dle přání. Vyberte si štěně z chovatelské stanice s nejlepšími výsledky a zkušenostmi. Pro více informací a fotografií nás kontaktujte: Volejte, WhatsApp: +381638121254 Webové stránky: www.dmgbullys.com Instagram: @dmg_bullys
Psí inzerce dohodou
Maltézská štěňata na prodej.
Maltézský psík s PP Maltézský psík - krásný pejsek na prodej. Maltézáček je nelínající, antidepresivní plemeno. Pejsek má průkaz původu, čip, PetPas, kompletní očkování, je čistotný, má perfektní povahu.
Psí inzerce 6 000,-
Francouzský buldoček na prodej bez
Chovatelská stanice „Z Velké pevnosti“ nabízí k rezervaci krásná štěňátka Francouzského buldočka s PP po výborných rodičích. Štěňátka budou vhodná na výstavy, ale především jako skvělí parťáci do života a plnohodnotní členové rodiny. Štěňátka se naro ...
Psí inzerce dohodou
štěňata kavalír king charles španěl
Moje štěňata jsou vychovávána v mém domě s kočkami a jinými malými zvířaty. Vycvičila jsem je hygienicky a jsou velmi přátelští a socializovaní.
Psí inzerce 6 000,-
Sibiřský husky štěňata
Sibiřský husky štěňata Nabízím štěňátka, ihned k odběru. Jsou očkované, čipované, kupní smlouva je samozřejmostí. Uvedená cena je na mazlíčka.
Psí inzerce dohodou
Jorkšírský teriér - štěňata mini s
Jorkšírský teriér - štěňata mini s PP, VIP skupina, varianta pro kabelku. Váha v dospělosti do 1400g. Ceny jsou od 7.000 Kč.
Psí inzerce 7 000,-


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: