v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
Více fotografií >>
Parents are healt tested
Vacineted
Cropped
Dokumentation
Delivering to your home
Hello, we are a Doberman kennel from Serbia, our registration
number is FCI 7305
The name of the kennel is
\"Pride From Stojke\"
We have puppy available, you can get any additional
information on the number
+381629476366

Cena: dohodou

Číslo inzerátu:  1225869
Vloženo:  01. 09. 2024
Změněno:  01. 09. 2024
Druh:  nabídka
Kraj:  Středočeský
Okres:  Praha-západ
Přidat do výběru >>
Jméno a příjmení:  zlatko
Město:  Jílové u Prahy
Kraj:  Středočeský
Okres:  Praha-západ
Telefon:  +381629476366
Další inzeráty od inzerenta >>

Obrázky k inzerátu Doberman puppies for sale

Doberman puppies for sale - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Brabantík s PP
Prodám fenku brabantíka s Průkazem původu, oba rodiče výstavně úspěšní, zuby 6/6, patelly 0/0, fenečka je prav. odčervována, je očkována a čipována s EU pasem. Matka : Jakkal Berry Černý onyx - výborná, res. CAC, otec : Legend Can Talk Corsairey Casch - klubový šampion ml., Český junior šampion, 3x Res.CAC,2x CAC ČR, Best of Opposite Sex, BOB, Klubový vítěz, Res. CACIB.
Psí inzerce dohodou
Malinois - Puppies
Malinois - Puppies Born on August 2, 2024 Still available 6 pieces, there were 12 For more information, photos, call the number It is also possible to send to other countries Received the first vaccine Healthy and very beautiful Possible extraction of pedigree 100e for a price Price 90e Instagram @sinco_sd +381638900809 Serbia
Psí inzerce dohodou
Štěně Gordonsetr s PP
Očekáváme vrh štěňat začátkem listopadu a k odběru budou v lednu 2025. Přijímáme tezervace. Štěňátka budou odčervena, očipována, budou mít průkaz původu a cestovní pas.
Psí inzerce 20 000,-
Prodáme nádherná štěňátka Bullmasti
Bullmastif Prodáme nádherná štěňátka Bullmastifa s rodokmenem po zdravotně testovaných rodičích s výstavními úspěchy a úžasně vyrovnanou povahou. Od nás odcházejí perfektně socializovaná, zvyklá na děti a jiná zvířata, s chovatelským balíčkem, očipovaná, očkovaná, odčervená. Chovatelský servis samozřejmostí. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Nezávazná návštěva vítána!
Psí inzerce dohodou
Shiba inu
Shiba inu Přijímám rezervace na štěňátka shiba inu černé a rezavé barvy,k odběru budou od 10.9.2024,budou očkovaná,cipovana a jsou pravidelně odcervovana,rodiče štěňátek vlastníme,
Psí inzerce 6 000,-
King charles španěl - štěňata
King charles španěl - štěňata Nabízím k prodeji štěňátka,po nádherných vyrovnaných rodičích. Štěňata budou hezky socializovaná od nás i od dětí.. Budou očkovaná, očipovaná i několikrát odčervená.Hračku a pytlík granulí dostanou na cestu.
Psí inzerce dohodou
Německý špic trpasličí (Pomeranian)
Německý špic trpasličí (Pomeranian) Štěňátka Nabízíme k odběru 3 holčičky Máme je v bílé, krémové a hnědé barvě Štěňátka jsou očkovaná, čipovaná s pet pasem, řádně odčervená na základě kupní smlouvy. Štěňátka jsou odchovaná v bytě . Řádně rozmazlená. Štěňátka odcházejí s bohatou výbavičkou do začátku
Psí inzerce 6 000,-
Mops (Mopslík) Pug štěňátka
Mops (Mopslík) Pug štěňátka Mopsík se skvěle hodí do rodiny, k dětem a i k jiným zvířatům. Nesnáší samotu. Potřebuje důslednou avšak citlivou výchovu. Na psí psorty se nehodí. Nevyžaduje speciální péči o srst, ale dost líná. Zůstali nám 3 pejsci a 3 fenky v černé a plavé barvě. Jsou 10 týdnů staré a připravené k odběru.
Psí inzerce dohodou
Štěňátka Jorkšírského teriéra bez P
Štěňátka Jorkšírského teriéra bez PP Nabízíme štěňátka biewer jorkšírského teriéra (kluci), jsou narozeni 22.6.2024, jsou zdraví, hraví, zvyklí na děti, aktuálně odčervení a v době odběru budou opět očkovaná a odčervená. Matka je biewer Yorkshire, otec je biewer Yorkshire, oba jsou k vidění u nás doma, návštěvy jsou vítány po domluvě. K odběru budou ihned. Více informací napíšu vážným zájemcům. S novými páníčky, chceme být i nadále v kontaktu.
Psí inzerce dohodou


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: