v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
Více fotografií >>
Úrodná vajíčka papoušků a ptáků na prodej

Specializujeme se na prodej velmi čerstvě snesených a plodných druhů papouščích vajíček,
všechna naše vejce jsou odebírána od velmi zdravých ptáků v naší voliéře,
svíčka testována a potvrzena jako plodná. Nyní přijímáme objednávky od zájemců o odchov vlastních ptačích mláďat z fáze vajíček. Je zábavné líhnout své vlastní miminko (mláďata) z vajíček a my vám jakýmkoli způsobem pomůžeme k úspěšnému vylíhnutí vašich mláďat. Níže je seznam všech vajec, která mám na prodej:

Kongo africká šedá vejce,
Timneh šedá vejce,
Deštník vejce kakadu,
Palmová kakaduová vejce,
Vejce kakadu Goffin,
Vejce kakadu Gallah,
Modrá a zlatá ara vejce,
Vejce ara šarlatového,
Vejce ara Greenwinga,
Vejce ara hyacintového,
vejce Eclectus na Sollomons Islandu,
Amazonská vejce
Vejce eklektu
Dyh amazonská vejce,
Toco Tucan vejce,
Vejce korely,
senegalská vejce,
Conures vejce.

Toto jsou vajíčka, která máme všechna velmi čerstvě snesená a plodná a po vylíhnutí vám dají velmi d

Cena: dohodou

Číslo inzerátu:  1128302
Vloženo:  08. 04. 2022
Změněno:  08. 04. 2022
Druh:  nabídka
Kraj:  Liberecký
Okres:  Jablonec nad Nisou
Přidat do výběru >>
Firma:  sevic
Město:  Prádlo
Kraj:  Plzeňský
Okres:  Plzeň-jih
Telefon:  neuveden
Další inzeráty od inzerenta >>

Obrázky k inzerátu Úrodná vajíčka papoušků a ptáků na prodej

Úrodná vajíčka papoušků a ptáků na prodej - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Přijetí
Žena kakadu Umbrella připravena jít
Papoušci, andulky, ptactvo 4 000,-
;.!.,SOUKROMÉ PŮJČKY PRO CELOU ČR-\
MÁTE ZÁJEM O NEBANKOVNÍ PŮJČKU Ahoj všichni, Rychlá a y půjčka Potřebujete spolehlivou a rychlou půjčku z následujícího důvodu? Osobní půjčka? Investiční úvěr, Půjčka na vylepšení domu, Hypotéka, Charitativní půjčka, Půjčka na konsolidaci dluhu, Komerční půjčka, Půjčka na vzdělání, Půjčka na auto, Půjčka na nemovitost. Nabízíme půjčky od 50 000 Kč do 90 000 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou 3 % ročně. Pro rychlou odpověď odpovězte přímo na mou e-mail adresu (e-mail: tasciottiinvestments@gmail.com) nebo mi dejte svou e-mail adresu, abych vám mohl poslat odpověď. Kontaktujte nás ještě dnes s jakýmkoli finančním účelem a sdělte nám částku, kterou potřebujete. Děkuji a přeji hezký den. Daniele Tasciotti. tasciottiinvestments@gmail.com
Papoušci, andulky, ptactvo dohodou
Pár afrických papoušků šedých
Pár afrických papoušků šedých Jsou staré 1 rok a budou mít obrovskou klec, stojan na hraní papoušků, misky na jídlo a vodu, jídlo a hračky. Chci jen, aby šli do dobrého domova se zkušenostmi s velkými ptáky. Jsou velmi krotké, snadno se s nimi manipuluje. Dobrý v hovorech, píšťalkách, napodobování lidí. Velmi milé a zábavné. Nemějte žádné špatné návyky, žádné škubání, kousání nebo cokoli jiného. To jsou SKVĚLÍ ptáci. Jsou testováni na DNA, přijdou se všemi papíry a klecí. Těm, kteří nemají zkušenosti a chtěli by více informací, rád vše povím.
Papoušci, andulky, ptactvo 10 000,-
Marshall Turbo GPS systém
Zcela nové se zárukou výrobce. Marshall Turbo GPS systém: €1200 V krabici: 1x Turbo-GPS vysílač 1x datový přijímač PocketLink 1x Magnetická hůlka Nabíjecí sada (obsahuje 2x dobíjecí baterie) Marshall Pípací systém pro malé papoušky: €900 V krabici: Přijímač FM500 (434 MHz) Polní pouzdro (pro přenášení přijímače) Mikrovysílač Magnetická hůlka Marshall Pípací systém pro malé papoušky: €1050 V krabici: Přijímač FM2000 (433 a 434 MHz) Polní pouzdro (pro přenášení přijímače) Mikrovysílač Magnetická hůlka Marshall PocketLink: €550 Marshall Turbo-GPS Vysílač : €500 Marshall RT Turbo Vysílač : €280 Field Marshall FM4000 VHF (216–219 MHz) + anténa Yagi: €800 Field Marshall FM100 VHF (173–216 MHz) + anténa Yagi: €650 Marshall Radio UK 85 Great Portland Street Londýn W1W 7LT Spojené království E-mail: marshallradiouk@gmail.com Tel: +448709450300 Kontakt: pan Alexander Paul Manažer prodeje Mini Desert Case Aplikace AeroVision ke spuštění na vašem mobilním zařízení nebo tabletu 1x Omni High Ga
Papoušci, andulky, ptactvo 1 200,-
Amazoňan oranžovokřídlý, Alexandr m
Dvě letošní zdravé a silné samice Amazoňana hledají nový domov. Již jsou samostatné, mají pevný kroužek, pohlaví určeno z DNA. Cena je 5000 Kč. Dále prodám 2 letošní samce Alexandra malého (zelený a šedý). Pevný kroužek s učeným pohlaví dle DNA. Cena 1200 Kč.
Papoušci, andulky, ptactvo 1 200,-
Papoušek červenokřídlý
Prodám 6-ti letého samce papouška červenokřídlého, chovaný ve venkovní voliéře, dobře rostlý, zdravý. Možnost vyzvednutí Vyžlovka a okolí, Praha 4 a okolí. Prosím SMS. 602640052.
Papoušci, andulky, ptactvo 1 000,-
2 Zdarma dárek Afričtí papoušci še
Máme dva papoušky 12týdenní veterináře zkontrolované a všichni v dobrém zdravotním stavu velmi hraví a zábavní tvůrci papoušci, které dáváme k adopci zdarma, nelitujeme, že o ně přijdeme, jsou zatím nejlepší, dostanete je nyní zdarma.
Papoušci, andulky, ptactvo dohodou
Zdarma dárek Afričtí papoušci šedí
Máme dva papoušky 12týdenní veterináře zkontrolované a všichni v dobrém zdravotním stavu velmi hraví a zábavní tvůrci papoušci, které dáváme k adopci zdarma, nelitujeme, že o ně přijdeme, jsou zatím nejlepší, dostanete je nyní zdarma.
Papoušci, andulky, ptactvo dohodou


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: