v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
Více fotografií >>
Prodám dva kusy papouška žako. Oba váha přes 500 g, ručně dokrmení. Cites a kupní smlouva.

Cena: dohodou

Číslo inzerátu:  1229435
Vloženo:  14. 10. 2024
Změněno:  14. 10. 2024
Druh:  nabídka
Kraj:  Liberecký
Okres:  Liberec
Přidat do výběru >>
Jméno a příjmení:  maria
Město:  Liberec
Kraj:  Liberecký
Okres:  Liberec
Telefon:  neuveden
Další inzeráty od inzerenta >>

Obrázky k inzerátu Prodám dva kusy papouška žako

Prodám dva kusy papouška žako - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Prodám dva kusy papouška žako
Prodám dva kusy papouška žako. Oba váha přes 500 g, ručně dokrmení. Cites a kupní smlouva.
Papoušci, andulky, ptactvo dohodou
Žako velký
Přijímám rezervace na mláďátka papoušků Žako kongo. Mláďata jsou z vlastního chovu, ručně dokrmovaná od 17 dne po vylíhnutí, jsou to krásná papouščí mimina, zvyklá na pusinky, na mazlení a na běžný chod domácnosti. Papoušci mají vyšetření na virové nemoci PBFD, APV a Chlamydie + testy DNA - máme kluka a holku. Samozřejmostí jsou povinné doklady Cites A + Protokol EU, a kupní smlouva. Před prodejem nové majitele seznámím a vysvětlím vše potřebné ohledně chovu, výchovy a výživy tohoto papouška. Odběr bude možný začátkem listopadu 2024.
Papoušci, andulky, ptactvo dohodou
DNA testováno krotkými africkými še
DNA testováno krotkými africkými šedými papoušky Máme krotké africké papoušky šedé připravené pro nové domovy. Jsou vycvičeni doma a mají všechny zdravotní záznamy a právě teď. jsou dobře vyškoleni a mají všechny dokumenty. kontaktujte nás nyní Whatssap (+420734384348).
Papoušci, andulky, ptactvo dohodou
Dítě ručně chovaný hloupý krotký ma
S hrdostí oznamuji, že se mi narodilo mládě papouška ara Blue & Gold. Stále jsou vychovávána ručně v milujícím rodinném prostředí s ostatními mazlíčky. Budou velmi dobře socializovaní. Budou hloupě krotcí a jsou to velmi přítulní mazliví papoušci. Půjdou ke každému a pro děti jsou úžasné, aby je zvládly. Vůbec nekoušou. S přibývajícím věkem se naučí mluvit. Milují mrtvici a jsou tak úžasným plemenem papoušků. Všichni ptáci jsou blízko kruhu. Udělá z výroby rodinného mazlíčka. Kontaktujte mě, pokud máte zájem, jsou tato úžasná miminka vítána k prohlédnutí a nyní připravena k rezervaci. lze zajistit doručení , Whatssap (+420734384348).
Papoušci, andulky, ptactvo dohodou
mláďata Žako kongo,
Prodám ručně dokrmená mláďata Žako kongo, testy na nemoci a DNA, samozřejmostí. Máme samce, samičky. Pro více informací volejte Whatssap (+420734384348).
Papoušci, andulky, ptactvo dohodou
Žako Kongo ručně dokrmený
Žako Kongo ručně dokrmený Nabízím ručně dokrmene vymazlené dvě samičky z vlastního chovu s veškerými testy DNA, PBFD+APV, pevný kroužek, cites poviné doklady, jsem chovatel včetně živnosti, při koupi daňový doklad samozřejmě, více informací Whatssap (+420734384348).
Papoušci, andulky, ptactvo dohodou
Prodám Ara Ararauna papoušci
Dostupný Ockované Ara Ararauna papoušci testy DNA, APV a PBFD ,CITES- povinné doklady pro více informací a fotografie kontaktujte nás (+420734384348)
Papoušci, andulky, ptactvo dohodou
Ara Ararauna papoušci 10 měsíčního
Ara Ararauna papoušci 10 měsíčního Prodám svého 10měsíčního samce a samičku ara Blue & Gold . pro každého milovníka domácích mazlíčků. jsou to moc milí ptáci. začaly mluvit, nekouše a kváká jen když mají hlad. Mám DNA certifikát, který ukazuje, že samec a samice dám papouška s klecí. Whatssap (+420734384348).
Papoušci, andulky, ptactvo dohodou


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: