v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
Jsme krásní, vymazlení ragdollíci v barvě blue mitted a čekáme na nový domov. Naši rodiče ze zahraničních línii jsou zárukou perfektní ragdollí povahy a vzhledu. Pokud máte zájem, můžete se podívat jak rosteme v naší obsáhlé fotogalerií nebo se na nás přijít podívat.

Cena: dohodou

Číslo inzerátu:  598046
Vloženo:  30. 09. 2013
Změněno:  30. 09. 2013
Druh:  nabídka
Kraj:  Ústecký
Okres:  Chomutov
Přidat do výběru >>
Jméno a příjmení:  Dáša Petrželová
Město:  Ostrava-Dubina
Kraj:  Moravskoslezský
Okres:  Ostrava-město
Telefon:  +420606707724
Další inzeráty od inzerenta >>

Obrázky k inzerátu Ragdoll koťátka s PP

Ragdoll koťátka s PP - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

rozkošná perská koťátka k adopci
máme koťátka a koťata k adopci . naše koťátka jsou zdravá a očkovaná. kontaktujte nás pro více informací
Kočky dohodou
Registrovaná koťata Sphynx
Registrovaná koťata Sphynx Krásná koťata koťátka a samice sphynx, 6 měsíců stará, Dávám písemnou záruku, první naočkování, odčervení a nejsladší a nejsympatičtější Sphynx všech dob!!!!! Zaregistrujte se a dostanete startovací balíček. Jsou dobře vycvičené a socializované s dětmi a jinými zvířaty. Kontaktujte nyní pro více podrobností.
Kočky 7 000,-
Volný, uvolnit
Mainské mývalí kotě k dodání
Kočky 4 000,-
Daruji kocoura
Daruji černého kocoura jménem Macek do dobrých rukou. Stáří 10 let. Je velmi přítulný a zvyklý žít pouze v bytě.
Kočky dohodou
Registrovaná koťata Sphynx
Registrovaná koťata Sphynx Krásná koťata koťátka a samice sphynx, 6 měsíců stará, Dávám písemnou záruku, první naočkování, odčervení a nejsladší a nejslušnější Sphynx všech dob! TICA se zaregistrovala a bude dodávána se startovacím balíčkem. Jsou dobře vycvičené a socializované s dětmi a jinými zvířaty. Kontaktujte nyní pro více podrobností.
Kočky 7 000,-
Roztomilá bengálská koťátka K dispo
Roztomilá bengálská koťátka K dispozici pro váš domov Roztomilá bengálská koťátka k dispozici pro nový domov. Tito úžasní kocouři a samice jsou nabízeni v aktivním registru do správného chovatelského programu. Rovný profil a úžasný temperament k tomu. Nechají nás očkované a čipované. Jsou aktuální s jejich červy a blechami. prosím kontaktujte pro více obrázků a informací
Kočky dohodou
Registrovaná koťata Sphynx
Registrovaná koťata Sphynx Krásná koťata koťátka a samice sphynx, 6 měsíců stará, Dávám písemnou záruku, první naočkování, odčervení a nejsladší a nejsympatičtější Sphynx všech dob!!!!! TICA se zaregistrovala a bude dodávána se startovacím balíčkem. Jsou dobře vycvičené a socializované s dětmi a jinými zvířaty. Kontaktujte nyní pro více podrobností.
Kočky dohodou
RAGDOLL koťátka
RAGDOLL koťátka Chovatelská stanice prodá krásné ragdollí koťátko, kocourka modrý mitted s PP, po krásných rodičích. Kocourek je řádně očkovaný, odčervený, vykastrovaný, čipovaný, všemu naučený. Je připravený jít do nového domova. Návštěva vítána.
Kočky dohodou


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: