v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
Darujeme dvě černá koťátka. Matka pravidelně očkovaná, odčervovaná a ošetřovaná proti blechám a klíšťatům. Výborně loví myši. Koťátka jsou zvyklá venku i doma na kočičí záchod. Jsou zvyklá na psy. K odběru ihned. Návštěva vítána. Vážní zájemci pro lepší a rychlejší domluvu raději volejte na uvedené tel.č.: 737150231.

Cena: dohodou

Číslo inzerátu:  588827
Vloženo:  04. 08. 2013
Změněno:  04. 08. 2013
Druh:  nabídka
Kraj:  Plzeňský
Okres:  Rokycany
Přidat do výběru >>
Jméno a příjmení:  Eva Zajíčková
Město:  Lhota pod Radčem
Kraj:  Plzeňský
Okres:  Rokycany
Telefon:  +420737150231
Další inzeráty od inzerenta >>

Darujeme krásná koťátka - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Registrovaná koťata Sphynx
Registrovaná koťata Sphynx Krásná koťata koťátka a samice sphynx, 6 měsíců stará, Dávám písemnou záruku, první naočkování, odčervení a nejsladší a nejsympatičtější Sphynx všech dob!!!!! Zaregistrujte se a dostanete startovací balíček. Jsou dobře vycvičené a socializované s dětmi a jinými zvířaty. Kontaktujte nyní pro více podrobností.
Kočky 7 000,-
Volný, uvolnit
Mainské mývalí kotě k dodání
Kočky 4 000,-
Daruji kocoura
Daruji černého kocoura jménem Macek do dobrých rukou. Stáří 10 let. Je velmi přítulný a zvyklý žít pouze v bytě.
Kočky dohodou
Registrovaná koťata Sphynx
Registrovaná koťata Sphynx Krásná koťata koťátka a samice sphynx, 6 měsíců stará, Dávám písemnou záruku, první naočkování, odčervení a nejsladší a nejslušnější Sphynx všech dob! TICA se zaregistrovala a bude dodávána se startovacím balíčkem. Jsou dobře vycvičené a socializované s dětmi a jinými zvířaty. Kontaktujte nyní pro více podrobností.
Kočky 7 000,-
Roztomilá bengálská koťátka K dispo
Roztomilá bengálská koťátka K dispozici pro váš domov Roztomilá bengálská koťátka k dispozici pro nový domov. Tito úžasní kocouři a samice jsou nabízeni v aktivním registru do správného chovatelského programu. Rovný profil a úžasný temperament k tomu. Nechají nás očkované a čipované. Jsou aktuální s jejich červy a blechami. prosím kontaktujte pro více obrázků a informací
Kočky dohodou
Registrovaná koťata Sphynx
Registrovaná koťata Sphynx Krásná koťata koťátka a samice sphynx, 6 měsíců stará, Dávám písemnou záruku, první naočkování, odčervení a nejsladší a nejsympatičtější Sphynx všech dob!!!!! TICA se zaregistrovala a bude dodávána se startovacím balíčkem. Jsou dobře vycvičené a socializované s dětmi a jinými zvířaty. Kontaktujte nyní pro více podrobností.
Kočky dohodou
RAGDOLL koťátka
RAGDOLL koťátka Chovatelská stanice prodá krásné ragdollí koťátko, kocourka modrý mitted s PP, po krásných rodičích. Kocourek je řádně očkovaný, odčervený, vykastrovaný, čipovaný, všemu naučený. Je připravený jít do nového domova. Návštěva vítána.
Kočky dohodou
Koťátka Sweet Savannah
Koťátka Sweet Savannah Tomuto koťátku Savannah je 14 týdnů. Jsou očkovaná, odčervená, zkontrolovaná veterinářem a mám všechny veterinární záznamy. Vyfotili se a nyní jsou připraveni na nový domov. Jsou velmi šetrní k dětem a trpěliví k ostatním psům. Kontaktujte mě prosím přímo pomocí níže uvedené e-mailové adresy
Kočky dohodou


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: