v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
Prodám krmné brambory 2,50Kč/kg a konzumní velikosti sadbové 8Kč/kg. Mám odrůdy Dali, Sekura a Princes. Po okresech Blansko, Brno - venkov a Brno město i možnost dovozu.

Cena: dohodou

Číslo inzerátu:  559242
Vloženo:  11. 02. 2013
Změněno:  11. 02. 2013
Druh:  nabídka
Kraj:  Jihomoravský
Přidat do výběru >>
Jméno a příjmení:  Jiří Straka
Ulice:  13
Město:  Tasovice
Kraj:  Jihomoravský
Okres:  Blansko
Telefon:  604 888 082
Další inzeráty od inzerenta >>

Brambory kmné a konzumní - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Pšeničná sláma
Pšeničná sláma, lisovaná pr. 150 cm, nezmoklá, uskladněná v hale, bez plísní a příměsí. Minimální odběr 10 ks. Možnost dopravy, na SMS a email neodpovídám, tel. 777294232.
Chovatelské potřeby dohodou
Rozkošné mládě šimpanze k adopci
tak rozkošný a milující velmi přátelský k ostatním mazlíčkům a lidská, veterinární kontrola dobře vyškolený prosím zanechte své mobilní číslo tak vás v případě zájmu můžete kontaktovat na adrese
Chovatelské potřeby 10 000,-
Mláďata opiček kosmanů k adopci zda
hledáme dobrý a milující domov pro naše 2 mláďata kosmanů opice. Máme Jsou zdravé, pevné a velmi dobré drobet a hračky. Přicházejí se všemi zdravotními záznamy. Pokud máte zájem o adopci našich dětí, kontaktujte nás pro podrobnosti.
Chovatelské potřeby 8 000,-
Krásný samec a samice kapucínských
Mám dvě kapucínské opice, které hledají nové domovy. Jeden samec a jedna samice. Budou mít asi 1 - 1 1/2 libry. až doroste. Startovací potřeby jsou součástí dodávky.
Chovatelské potřeby 8 000,-
Prodám pšenici
1Kg/6Kč tel. 777338732
Chovatelské potřeby 6,-
Zateplený kurník pro slepice
Kurníky pro slepice dovážíme kompletní, smontované až k Vám domů ZDARMA v rámci celé ČR. Prodej kurníků probíhá pro celou ČR. Otevírání snůškové části je z vrchní části a jsou tam 4 kukaně.. Váha cca 150Kg, větrací okno chráněno pletivem proti vniknutí dravce. Rozměry: 160cm + snůška x120cm, výška 150cm, nosné trámky 8 x 8cm. Zateplení polyst.EPS 40mm, střešní krytina EKOŠINDEL, opláštění pohledové palubky z venku i zevnitř , povrchová úprava nátěr, lazura světlé barvy. Počet slepic 15- 20 ks. Cena 24000.
Chovatelské potřeby 24 000,-
Pšeničná sláma
Pšeničná sláma, lisovaná pr. 150 cm, nezmoklá, uskladněná v hale, bez plísní a příměsí. Možnost dopravy, min. odběr 10 ks.
Chovatelské potřeby dohodou
Prodám: Včelí úly nové nebo i se vč
Prodávám včelí úly pro začínající včelaře seniory a ostatní Úly jsou zvlášť vhodné pro začínající včelaře děti a pro seniory, které trápí bolavá záda a nejen záda, vím o čem mluvím, je mi 70 let, a to už bolí všechno, ale včely jsou vynikající relax. Věřte, při práci ve včelstvu zapomenete, že Vás něco bolí. Nástavek tzv.skelet (nosič nástavku) je z tvrzeného polys. XPS 200 a nový mater. z Turecka XPS - X Wite (mimořádně tvrdý a lehký). Rámková míra je 39*24cm. NOVINKA nástavky mají uvnitř vlepenou 1cm polyuretanovou vložkou s navulkanizovanou stříbrnou folii, včely folii netmelí a nedojdou do styku s polystyrenem ani polyuretanem. Nástavky jsou nezničitelné už nehrozí žádné rozežírání včelami mravenci a jinými škůdci nyní nové univerzální celozasíťované varoadno z masivu ze spodku zatepleno (vložka vysouvací na kontrolu spadu roztočů a sběr měli). Dodám Vám kompletní nové úly i s příslušenstvím na prodej mám i zazimované a přeléčené včelstva, veterinu mám dodám, vše je nové nepoužité, včetně včelstva a značených matek. Budete - li mít zájem, naučím Vás v těchto úlech včelařit dokud mne budete potřebovat třeba i 3 - 5 let nabídka platí stále zvláště pro rok 2024 a další s novými včelami nebo jen úly bez včel. ÚIy k odběru je vše potřebné kdykoli. tel.737533383
Chovatelské potřeby dohodou


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: