v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
Více fotografií >>
Kapucínský opice cistý plemeno Ockované s dokumenty pro prodej pro více informací a fotografie kontaktujte nás ( petra-skokanova@seznam.cz )

Cena: 3 500 ,-Kč

Číslo inzerátu:  875801
Vloženo:  21. 02. 2019
Změněno:  21. 02. 2019
Druh:  nabídka
Kraj:  Jihočeský
Okres:  České Budějovice
Přidat do výběru >>
Firma:  petra-skokanova
Město:  Bečice
Kraj:  Jihočeský
Okres:  České Budějovice
Telefon:  neuveden
Další inzeráty od inzerenta >>

Obrázky k inzerátu Prodám Kapucínský opice

Prodám Kapucínský opice - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

;-:!;SOUKROMÉ PŮJČKY PRO CELOU ČR-\
MÁTE ZÁJEM O NEBANKOVNÍ PŮJČKU Ahoj všichni, Rychlá a y půjčka Potřebujete spolehlivou a rychlou půjčku z následujícího důvodu? Osobní půjčka? Investiční úvěr, Půjčka na vylepšení domu, Hypotéka, Charitativní půjčka, Půjčka na konsolidaci dluhu, Komerční půjčka, Půjčka na vzdělání, Půjčka na auto, Půjčka na nemovitost. Nabízíme půjčky od 50 000 Kč do 90 000 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou 3 % ročně. Pro rychlou odpověď odpovězte přímo na mou e-mail adresu (e-mail: tasciottiinvestments@gmail.com) nebo mi dejte svou e-mail adresu, abych vám mohl poslat odpověď. Kontaktujte nás ještě dnes s jakýmkoli finančním účelem a sdělte nám částku, kterou potřebujete. Děkuji a přeji hezký den. Daniele Tasciotti. tasciottiinvestments@gmail.com
Služby - zvířata dohodou
Jsem soukromý věřitel: YVETACAKOVA@
Jsem soukromý věřitel: YVETACAKOVA@GMAIL.COM. Nabízím půjčky od 50 tisíc do 25 milionů. Pokud máte zájem o půjčku, kontaktujte mě na e-mailu: YVETACAKOVA@GMAIL.COM Nebo WhatsApp: +420 602881346.
Služby - zvířata 500 000,-
Svědectví
Příležitosti jsou v dnešní době velmi vzácné kvůli vysoké míře spamu na internetu, ale když najdeme ty, které jsou legitimní, měli bychom se o jejich dobré skutky podělit, abychom lidem zabránili stát se oběťmi spamu. Někoho jsem viděl, udělala recenzi o tom, jak jsem dostal půjčku od tohoto věřitele, osoba, která jí poskytl nejlepší půjčku, riskoval jsem a kontaktoval ho, po předložení všech požadavků jsem byl šokován, když jsem dostal 50 000 Kč v můj účet, že to bylo tak zajímavé a řekl jsem panu P as Karolovi, že ho doporučuji mnoha přátelům, kontaktujte ho na emailové adrese.karolpas32@gmail.com
Služby - zvířata 50 000,-
DOSTALI JSTE SE DO ŠPATNÉ FINANČNÍ
DOSTALI JSTE SE DO ŠPATNÉ FINANČNÍ SITUACE? MŮŽEME POMOCI! Jednotlivcům nabízím půjčku ve výši 100 000 až 25 000 000 Kč komukoli, kdo ji může splatit s úrokovou sazbou 3 % z libovolné požadované částky. Dělám to v terénu. - hypotéka. - Investiční úvěr. - Půjčka na auto. - Konsolidace dluhu. - Splácení dalších menších úvěrů. - Osobní půjčka. Pokud nutně potřebujete půjčku, jsem vám k dispozici pro všechny vaše finanční problémy. Pro více informací nás prosím kontaktujte: SKOPIK.PUJCKA@GMAIL.COM.
Služby - zvířata 60 000,-
venčení psů
hledám studentku na venčení dvou psů kokršpaněl a labrador 2x denně ráno 8-9 hod večer 18 hod. V případě zájmu mě kontaktujte na 773 666 430
Služby - zvířata dohodou
VYJÍŽĎKY NA KONÍCH PRAHA ZÁPAD
Farma Bojov nabízí VYJÍŽĎKY NA KONÍCH pro naprosté začátečníky i pokročilé jezdce. Jezdíme ve všech chodech, dle Vašich jezdeckých znalostí. Můžeme nabídnout PŘIJEŽDĚNÉ, HODNÉ a SPOLEHLIVÉ KONĚ pro menší i větší postavy, NÁDHERNOU a ROZMANITOU PŘÍRODU PODBRDÍ (lesy, louky, krásné výhledy, spousta zvířátek). ÚŽASNÝ ZÁŽITEK pro jezdce i nejezdce, pro jednotlivce, páry i rodiny, děti od 15-ti let (po osobní domluvě možno od 12-ti let. Pro děti do 12-ti let možnost vodění na pony). Pro děti nabízíme VODĚNÍ na HODNÝCH a VYCHOVANÝCH pony různých výšek. Vodění probíhá dle Vašich požadavků na jízdárně, nebo formou procházky po okolní nádherné přírodě, a to na Vámi zvolenou dobu (standardně vodíme 30min.) To vše jen kousek od Prahy (přes kopec za vysílačem Cukrák) - dobrá dostupnost autem i MHD z Prahy! Pro pravidelné jezdce nabízíme permanentky s cenovým zvýhodněním! Možnost objednání krásných dárkových poukazů pro Vaše blízké! KOMPLETNÍ INFO NA WEBU www.farmabojov.wz.cz. Těšíme se na Vás :-)
Služby - zvířata 500,-
hravá štěňátka pitbull na prodej
Rozkošná, čistokrevná, fantasticky krásná štěňátka pitbull s papíry z láskyplného hobby chovu. Naše štěňata rostou a pečují o náš životní prostor a zahradu. Znáte téměř všechny každodenní zvuky, znáte děti, velké psy a kočky. Jsou pravidelně odčervovaní, očkovaní, čipovaní, mají modrý EU pas a zdravotní průkaz. Malí si do nového domova přinesou také úvodní jídlo, postroj (obojek s bederním pásem) a vodítko, hračky a deku.
Služby - zvířata dohodou
přátelská štěňátka pitbull na prode
Rozkošná, čistokrevná, fantasticky krásná štěňátka pitbull s papíry z láskyplného hobby chovu. Naše štěňata rostou a pečují o náš životní prostor a zahradu. Znáte téměř všechny každodenní zvuky, znáte děti, velké psy a kočky. Jsou pravidelně odčervovaní, očkovaní, čipovaní, mají modrý EU pas a zdravotní průkaz. Malí si do nového domova přinesou také úvodní jídlo, postroj (obojek s bederním pásem) a vodítko, hračky a deku.
Služby - zvířata dohodou


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: