v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
Černá Karkulka aneb Nebojím se vlka nic (nebo jenom trošku)

Že jsem to popletla? Jenom trošku. Jsem roztomilá, hravá a veselá, ale hlavně odvážná. Možná jsem i bloudila v hlubokém lese, ale spíš mě zlí duchové (rozuměj zlí lidé) vyhodili z auta. Našla mě dobrá víla unavenou a zmatenou u lesní silnice v příkopu (ani košíček s bábovkou jsem u sebe neměla). Hned mě k sobě přitiskla, i když žádná babička to teda fakt nebyla, spíš princezna. Co kdyby se přece jen ten zlý vlk objevil, žejo. A myslivci taky nejsou všichni hodní jako ten z pohádky o mně.
Teď spinkám v teplém pelíšku, zvykám si na psy a jiné kočky. Jsem heboučká, černá jako kominíček, je mi něco kolem 1 roku. Hlad teď určitě nemám, ale ČEKÁM NA TEBE, můj člověčí kamaráde.

Cena: dohodou

Číslo inzerátu:  464781
Vloženo:  04. 04. 2012
Změněno:  04. 04. 2012
Druh:  nabídka
Kraj:  Jihomoravský
Okres:  Brno-město
Přidat do výběru >>
Jméno a příjmení:  Helena Meluzínová
Město:  Brno
Kraj:  Jihomoravský
Okres:  Brno-město
Telefon:  +420722783348
Další inzeráty od inzerenta >>

Černá Karkulka aneb Nebojím se vlka - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

rozkošná perská koťátka k adopci
máme koťátka a koťata k adopci . naše koťátka jsou zdravá a očkovaná. kontaktujte nás pro více informací
Kočky dohodou
Registrovaná koťata Sphynx
Registrovaná koťata Sphynx Krásná koťata koťátka a samice sphynx, 6 měsíců stará, Dávám písemnou záruku, první naočkování, odčervení a nejsladší a nejsympatičtější Sphynx všech dob!!!!! Zaregistrujte se a dostanete startovací balíček. Jsou dobře vycvičené a socializované s dětmi a jinými zvířaty. Kontaktujte nyní pro více podrobností.
Kočky 7 000,-
Volný, uvolnit
Mainské mývalí kotě k dodání
Kočky 4 000,-
Daruji kocoura
Daruji černého kocoura jménem Macek do dobrých rukou. Stáří 10 let. Je velmi přítulný a zvyklý žít pouze v bytě.
Kočky dohodou
Registrovaná koťata Sphynx
Registrovaná koťata Sphynx Krásná koťata koťátka a samice sphynx, 6 měsíců stará, Dávám písemnou záruku, první naočkování, odčervení a nejsladší a nejslušnější Sphynx všech dob! TICA se zaregistrovala a bude dodávána se startovacím balíčkem. Jsou dobře vycvičené a socializované s dětmi a jinými zvířaty. Kontaktujte nyní pro více podrobností.
Kočky 7 000,-
Roztomilá bengálská koťátka K dispo
Roztomilá bengálská koťátka K dispozici pro váš domov Roztomilá bengálská koťátka k dispozici pro nový domov. Tito úžasní kocouři a samice jsou nabízeni v aktivním registru do správného chovatelského programu. Rovný profil a úžasný temperament k tomu. Nechají nás očkované a čipované. Jsou aktuální s jejich červy a blechami. prosím kontaktujte pro více obrázků a informací
Kočky dohodou
Registrovaná koťata Sphynx
Registrovaná koťata Sphynx Krásná koťata koťátka a samice sphynx, 6 měsíců stará, Dávám písemnou záruku, první naočkování, odčervení a nejsladší a nejsympatičtější Sphynx všech dob!!!!! TICA se zaregistrovala a bude dodávána se startovacím balíčkem. Jsou dobře vycvičené a socializované s dětmi a jinými zvířaty. Kontaktujte nyní pro více podrobností.
Kočky dohodou
RAGDOLL koťátka
RAGDOLL koťátka Chovatelská stanice prodá krásné ragdollí koťátko, kocourka modrý mitted s PP, po krásných rodičích. Kocourek je řádně očkovaný, odčervený, vykastrovaný, čipovaný, všemu naučený. Je připravený jít do nového domova. Návštěva vítána.
Kočky dohodou


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: